Stój!!!!! wykrzyknął i zasłonił go shurikenem.
Są silni widać po ich rękach. ale mam pomysł i wyszeptał tak że tylko Zengo mógł usłyszeć
mogę moje kage mane no jutsu użyć ui ty ich zaatakujesz ok? powiedział po czym użył kage mane no jutsu.
Prubije skupić czakre w ostrzu rzeby przecioł łancuch i jak się uda robio to samo z Greyem wykonuje Dochuu Eigyo.
Co robimy? spytał ze zdziwieniem
Gdy ostatni walczył z moimi klonami ja bez żadnych emocji na twarzy powiedziałęm Giń i przecinam go na pól. Jesli się udał o patrze jake marzeczy i chce je zabrać.
Stał spokojinie nad ciłame zmarłego bez żadnych emocji wytarł Katane z krwi i powiedziął jakby do się bie jednego mniej szkoda że tamci uciekli ale musze jeszcze wiele trenować wkońcu to byli tylko Studenći akdemi. Po czym jakby obudził się z jakiegśtransu podszedłdo Greya i spytął sięgo nic ci nie jest?
Zengo szybko to zaluwarzych postanowił zszybko dzięłać dużó wiedziało truciznach wienc najpierw wyjoł zatruty kunai i włożył go do swoiego plecaka. A pózniej zaczoł coć robić rzeby usunońć trucizne. W myślach nie moge stracić moiego kolejnego przyjaciela w taki sposób był na siębie bardzo wściekły żę przez rzy lata prawie wogle nić się nie rozwinoł myślałco aj robiłem przez te trzy lata od dzisaj koniec zaczynam ostry trening nigdy wiencej mó przyjaciel nie edzie narażał swoiego cia dla mnie.
Sprawdzi czy jego serce i nadal biło lecz bardzo nieleguralnie. Pobował pozbyć sietrucizny wszystkimi morzliwymi sposobami. NIe mółpozwolić na utrate kolejnego przyjaciela.
co? co się stało? Uważaj tam kunai z trucizną wykrzyknął i rozejrzał się ale nic nie zobaczył.
Odetchnoł z ulgo spytał się go. Nic ci nie jest. Byłwściekły na siębie że jego jedyny pzyajciel mógł zginąć przez niego.